nl-NLen-US

Ruiter

Met alleen de training en africhting van het paard zijn we er nog niet, de invloed van de ruiter is minstens zo belangrijk. Harmonie en communicatie tussen paard en ruiter is waar we continue naar streven. Uit ervaring blijkt dat een positieve benadering gunstige invloed heeft op het leerproces. Naast deze positieve benadering, staan eerlijkheid en consequentie binnen Equi Forma centraal.

Doordat Milou beschikt over alle bestaande ORUN instructeurdiploma’s, van de KNHS, biedt Equi Forma technische ondersteuning om paard en ruiter naar het gewenste niveau te brengen. In combinatie met haar behaalde studie psychologie met als afronding een onderzoek naar mentale processen bij de ruiter, wordt niet alleen de nadruk gelegd op het technische aspect. Ook wordt ingespeeld op mentale processen die eventuele blokkades kunnen opleveren, zowel in de trainingsituaties als tijdens situaties omtrent competities. Wanneer mentale blokkades ontwikkeling of prestaties in de weg staan, biedt Equi Forma de mogelijkheid hier dieper op in te gaan middels een coachingstraject op maat. Meer informatie hierover kunt u vinden onder coaching.

Verder biedt Equi Forma meerdaagse trainingsdagen aan. Ruiter en paard hebben de mogelijkheid intern te verblijven. In overleg wordt er een training op maat geboden voor meerdere dagen.


123movies