nl-NLen-US

Coaching

“We zijn te gebrand om te presteren, leggen de lat voor onszelf steeds hoger, verwachtingen zijn hoog gespannen en rijden onder toeziend oog van andere mensen levert de nodige spanning op.”

Reeds bevestigde vaardigheden alleen bieden geen garantie voor succes. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen onder hoge mentale druk vreemde dingen kunnen doen. We vallen terug in automatische patronen en presteren onder eigen niveau.

Naast technische en mentale factoren speelt ook de fysieke factor een belangrijke rol ten behoeve van het leveren van optimale prestaties. Fysiek moet de ruiter zich fit voelen, een gezond lichaamsgewicht hebben en beschikken over uithoudingsvermogen en conditie. Evenals het behouden van balans en controle over het eigen lichaam.. Lifestyle heeft tevens een grote invloed op het management van de sporter en indirect op de mate van presteren. Bij lifestyle behoort voeding, bewegen en ontspanning.

Equi Forma biedt begeleiding en coaching op gebied van mentale vaardigheden, lifestyle, management en voeding. Het doel van de begeleiding is om de sporter te leren zijn mentale- en fysieke toestand continu optimaal te managen.

 

                              

123movies